Portal BazaBezPoraza mijenja ime u BazaBezBoda

Podijeli

Nakon manje od mjesec od pokretanja i na desetke objavljenih članaka, portal BazaBezPoraza, koji ima skoro deset hiljada jedinstvenih posjeta, promijenit će ime u BazaBezBoda.

Odluka, koja neće ravnodušnim ostaviti brojne čitatelje, od kojih je više od 300 odlučilo dati BBP svoj lajk na Facebooku, donesena je u konsultaciji s aktuelnom tabelom Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Pogled na tabelu nakon nekoliko skrolanja i pronalazak našeg Želje na dnu tabele s 0 bodova na kontu nameće ovaj naziv sam po sebi.

U kratkom razgovoru s rukovodstvom i stručnim štabom aktuelnog viceprvaka BiH obećano nam je kako se takva situacija neće promijeniti ni u narednim kolima pa je redakcija BBP odlučila ući u rebranding portala.

S tehničke strane, krajnji korisnici neće osjetiti nikakvu promjenu. Sve stranice će ostati gotovo identične, osim što će web-adresa biti promijenjena u www.bazabezboda.com. Svi dosadašnji tekstovi, fotografije, linkovi i informacije će biti dostupni preko nove web-adrese. Oni koji ubuduće budu ukucavali www.nimilimetra.com automatski će biti preusmjereni na www.bazabezboda.com.

Očekujemo da se naši čitatelji u kratkom roku naviknu na novo ime, dok će novi čitatelji sigurno lakše pronaći naš sajt tražeći u pretraživačima pojmove “posljednji na tabeli”, “bez osvojenog boda”, “kad smo posljednji put slavili u PLBiH”, “jesmo li ikada pobijedili Radnik na Grbavici i zašto nismo”.

Uživajte i dalje!

Baza Bez Boda!

Jedan komentar na “Portal BazaBezPoraza mijenja ime u BazaBezBoda”

  1. Zašto vako ishiterne promjene trebal sačekat bar 10 kolo pa ako nema boda mjenjati..ljut i razočaran na svoju plavu armiju

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.