Otkrivamo: Zašto navijači Želje nisu danas došli na Grbavicu?

Podijeli

Portal BazaBezBoda, ex BazaBezPoraza, ekskluzivno otkriva uzroke loše posjete na današnjoj utakmici našeg voljenog kluba i prijateljskog radničkog kluba iz Bijeljine.

Dok su na današnju utakmicu došli tek zalutali građani kako bi u hladu šume iznad juga pronašli utočište od augustovskih vrelina, navijači Želje su bili na potpuno drugom mjestu.

Navijači aktuelnog viceprvaka naše države su bili na Filozofskim susretima u Cvilinu kod Ustikoline, koji su održani pod pokroviteljstvom humanitarnog radnika, uglednog ugostitelja i modne ikonice Seje Brajlovića.

Kako su svi navijači Želje rođene Sarajlije i filozofi, jer je navijanje za Sarajevo stvar geografije, a za Želju stvar filozofije, ovo vrelo augustovsko poslijepodne su odlučili provesti u hladovini kraj Drine.

Masovnoj posjeti na Prvim tradicionalnim cvilinskim filozofskim susretima je svakako doprinijelo i obećanje duhovnog vođe Željinih navijača Brajlovića da će najboljem filozofu dodijeliti duplo više novca nego Seji Bućanu nakon povratka iz Plzena.

Odličnu i živahnu raspravu o aktuelnom stanju na tabeli Premijer lige BiH su donekle poremetili skeptici koji su bili skeptični o osvajanju nove titule prvaka BiH. Služeći se najboljim deduktivnim logičkim metodama Brajlović je skeptike uvjerio kako nakon dva poraza na početku sezone ne mogu biti ništa nego prvaci.

Slobodno vrijeme rođeni filozofi su iskoristili za obilazak Bronzanog Seje, najveće atrakcije na imanju vrijednom više od stadiona Grbavica i čitave Željine banke sperme.

Igrači Željezničara su nakon izlaska na teren i pogleda na tribine bili toliko motivisani da su i sami odlučili postati posmatrači. To su potvrdile i riječi šefa stručnog štaba Milomira Odovića nakon utakmice.

“Neugodan poraz, moji igrači su samo posmatrali meč”, rekao je Odović za prijateljski portal sportsport.ba.
Nadamo se kako će precizna Avazova statistika uzeti u obzir i 11 Željinih dječaka, predvođenih Zoranom Kokotom, i uvrstiti ih u izvještaj kako bi bio još precizniji, ako je to uopšte moguće.

13 komentara na “Otkrivamo: Zašto navijači Želje nisu danas došli na Grbavicu?”

 1. Covjece dragi, jel tebi jasno da manijaci aktivno rade na pronalazenju osobe sto vodi ovaj portal. Angazovan je momak sto zna oko racunara, jel ti jasno kad te nadjemo da ces fasovati opasan degenek?

  Pogani ljubitelju neoliberalnog kapitalizma i tanovih novcanica. Nerviras.. izazivas jufkice pogana, sve cemo ti to naplatiti.

  1. Dohakat ćemo mi njemu sada kada smo zamijenili Spectrum 48 sa Commodoreom 64. Nabavili smo i novi kasetofon sa naštelovanom glavom, a naš momak ubija sa Machine Code programom. Donirali smo mu i po 5 buhtli svaki dan da mu mozak se hrani šećerom u ovoj svetoj borbi!

  2. A što češ ko omalini navijač Želja degenisati naše ljudi i ljude koji uređuju vako prelijepu stronicu o našem Želji…PA OŠ DA JA TEBE NADEGENIŠEM

 2. Bravo moji D Manijaks 1988 (ovo je inače na engleskom naziv za navijače Želja, za ove glupe Pitare). I ja sam angažovao Emerika Gudelja da ovim dušmanima potvrdi moji ekstravagantni, ali nadasve fenomenalni stil oblačenja.

  I ja bih vas zamolio da momka koji zna oko računara poslije ovog zadatka proslijedite do mene. Imam neki virus na kompjuteru. Sve mi se javlja da instaliram neki Vindovs 10, a kod mene Vindovs 7 (po uzoru na najboljeg igrača Želja svih vremena – Seje Bućana). Sigurno mi je onaj Arap to ubacio zato što mu nisam htio prodati ranč.

 3. Ma koga će manijaci angažovat zarad pronalaska? Većina djece sa Juga kompjuter nije vidjela a kamoli upalila. Jedino što pale je vutra i ispiru mozak dvoguzom.

 4. Koga će manijaci angažovat zarad pronalaska? Većina djece sa Juga kompjuter nije vidjela a kamoli upalila. Jedino što pale je vutra i ispiru mozak dvoguzom.

 5. Cuj angazovali frajera “sto zna oko kompjutera” hahaha kakav si ti papak neobrazovani i nepismeni..bolje zavrsi vecernju skolu nego sto se ovdje provaljujes..

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.