UNFKŽTM1987: Suljagiću, samo reci letit ćemo kao meci

Podijeli

Udruženje navijača Fudbalskog kluba Željezničar The Maniaks 1987 su podržali doktora Emira Suljagića, aktuelnog pomoćnika ministra odbrane Bosne i Hercegovine, na kojeg se obrušila bh. javnost zbog pisanja na Twitteru.

Suljagić je izazvao empatiju (za značenje pogledati Klaića op.a.) tvitom “Ne tvrdim da to govori bilo šta o tom nogometnom klubu, ali svako ko mi je ikad zabio nož u leđa bio je navijač FK “Sarajevo”.

“Joj jest’ im ga zabio, svaka mu čast”, komentar je jednog od 4.500 navijača koji je navijao za Željezničar i prije utakmice sa Standardom.

I UNFKŽTM1987 se javnosti obrati zvaničnim saopštenjem u kojem je izražena podrška Suljagiću.

“Znamo o čemu govori Suljagić i mi stajemo iza njega kako mu više niko ne bi zabio nož u leđa”, navodi se u saopštenju UNFKŽTM1987, uz izvinjenje zbog zakašnjelog obraćanja javnosti, jer nisu mogli da utvrde ko je Twitter.

Zauzvrat se nadaju kako će Suljagić iskoristiti svoju poziciju i angažovati Oružane snage Bosne i Hercegovine kako bi se aktuelni viceprvak u četvrtak odbranio u utakmici trećeg pretkola Evropske lige.

2 komentara na “UNFKŽTM1987: Suljagiću, samo reci letit ćemo kao meci”

  1. Joj kralja kako ga volem pa ja bi za vakog coika pod metak se bačio…joj pitari kako vam ga je spustio..D Maijaks si najači

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.