Pišanje po sirotinji: Zahuktali se radovi na farbanju lokomotive

Podijeli

Nakon nezapamćenog uspjeha i učešća u 3rd legu kvalifikacija Evropske lige uprava Plavih ne sjedi skrštenih ruku već se “bacila” na projekt farbanja lokomotive na istočnoj “tribini” stadiona Grbavica.

Novinari BBP su posjetili stadion Grbavica gdje su zatekli vrijedne radnike kako farbaju lokomotivu, jedinstven primjerak dijela voza na fudbalskom stadionu.

“Ponosni smo što radimo na ovako vrijednom projektu. Vodimo računa da prefarbamo svaki pedalj čuvene lokomotive”, rekli su radnici.

Iz Uprave aktuelnog viceprvaka BiH, nesuđenog protivnika Reala u finalu Kupa UEFA, zamalo učesnika 4th lega Evropske lige i osvajača tri boda iz tri kola Premijer lige BiH ističu da je ovo početak obnove stadiona o kojem se dugo govori.

“Važno je da navijači imaju ugođaj kao i na drugim svjetskim stadionima. U poluvremenu utakmice ili u slučaju loše igre, moći će se zabaviti gledanjem u lokomotivu”, rekao je izvor blizak izvoru bliskom Upravi Želje.

Na Grbavici se šuška da će i popularni National Geographic obnovu lokomotive uvrstiti u narednu sezonu serijala Megastructures.

5 komentara na “Pišanje po sirotinji: Zahuktali se radovi na farbanju lokomotive”

    1. KO TI JE PICKA BA KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NADAM SE DA NEMISLIŠ NA D MAIJAKSE

  1. Bravo za ideju,bravo za trud.
    Dokaz da vas boli,jako boli..
    Nakon svih tih jarnija,strasnih trenera,zeta i kukesija,pijanki u lukavici, treninga pod policijskom pratnjom,nije ni cudno..
    Ipak,svako dobro vam zelim..

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.