Vratar Plavih u dilemi: Kjosevski dobio dvije odlične ponude

Podijeli

Mladi vratar Željezničara Vedran Kjosevski u velikoj je dilemi pred kraj sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Nakon spektakularnog boksačkog nastupa na stadionu Bilino Polje u srijedu protiv zeničkog Čelika, mladi vratar Plavih je dobio dvije konkretne i, kako saznajemo, unosne finansijske ponude za nastavak karijere.

Prema pouzdanim izvorima Baze bez poraza, za Kjosevskog su zainteresovani Denis Stojnić, vlasnik nekoliko uglednih kafića u centru Sarajeva, i Vladimir Vlado Kornijenko, vlasnik kluba Cinemas Sloga. Ugledni ugostitelji su talentovanom vrataru ponudili mjesto na vratima svojih objekata.

Kako nezvanično saznajemo, Kjosevski je bliže nastupu za Slogu. Naime, Kornijenko, u sarajevskim krugovima poznat kao široke ruke, je Kosjevskom osim kraćeg radnog vremena ponudio dva besplatna pića i odmor na stolici u trajanju od dva puta po 15 minuta.

Zbog nepravedne suspenzije Nogometnog saveza BiH, vrtar aktuelnog viceprvaka BiH, nesuđenog protivnika Reala iz Madrida u finalu Kupa UEFA, zamalo učesnika play-offa Evropske lige i pretendenta za mjesto koje vodi u evropska takmičenja ako se poklope rezultati utakmica u posljednja dva kola, imat će vremena da razmisli i donese pravu odluku.

Baza Bez Poraza!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.