Nagradni kviz: Prepoznajte igrače Želje na treningu

Podijeli

Velikodušna redakcija portala “Ni milimetra” odlučila je milimetar odstupiti od unaprijed utvrđenih procedura prikupljanja sredstava donatorskim akcijama i svojim vjernim čitateljima pokloniti vrijedne nagrade.

U nagradnom kvizu mogu učestvovati svi čitatelji koji pogode koji su se igrači pojavili na današnjem treningu aktuelnog trećeplasiranog tima Premijer lige BiH, glavnog favorita za titulu prvaka ako padnu avioni Zrinjskog i Sarajeva, nesuđenog protivnika Reala iz Madrida u finalu Kupa UEFA, zamalo učesnika play-offa Evropske lige, rekordera po broju suspendovanih igrača zbog kupovine vina u granapu i jedinog sarajevskog prvoligaša koji je izgubio od etno sela.


Na fotografiji je?

View Results

Loading ... Loading ...


Na fotografiji je?

View Results

Loading ... Loading ...


Na fotografiji je?

View Results

Loading ... Loading ...


Na fotografiji su?

View Results

Loading ... Loading ...


Na fotografiji je?

View Results

Loading ... Loading ...


Takmičar koji prvi odgovori tačno na sva pitanja dobit će priliku da provede 24 sata s Lutvom, omiljenim psom našeg najtrofejnijeg trenera.

Druga nagrada je nostalgična vožnja Grbavicom u tenku Milomira Odovića uz slogan “Isto kao 1992. godine”.

Treća nagrada je konobarski posao u štabu, tačnije kafani Tuborg u naselju Hrasno.

Specijalna nagrada je večera s kolegom Hadžićem u Plavom salonu.

Nekadašnji napadač FK Sarajevo i aktuelni kapiten našeg Želje Sulejman Krpić se na treningu pojavio u trenerci gradskog rivala zbog čega nije mogao biti dio kviza.

Ne trebamo ni podsjećati da je trening skautirala patrola Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo u sklopu redovnih aktivnosti.

Na kraju, kao kolege kolegama čestitamo novinarima portala Faktor.ba na prepoznavanju jednog od fudbalera koji su došli na trening.

3 komentara na “Nagradni kviz: Prepoznajte igrače Želje na treningu”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.