Sve je uredu: U Željezničaru ima dosta kvalitete, ali se ne vidi od smoga

Podijeli

U Željezničaru ima dosta kvalitete, ali se ne vidi zbog velikog zagađenja koje je pogodilo glavni grad Bosne i Hercegovine. Ovo je potvrdio i bivši šef stručnog štaba “plavih” Dino Đurbuzović u intervjuu za Klix.

On je rekao da tu ima dosta kvalitete, ali da se na terenu ne primijeti.

Đurbuzović je sjajno sublimirao situaciju na Grbavici nakon pet poraza konstatacijom da problem postoji iako je u ovom momentu teško bilo šta reći.

Popularni “lažni brko” je progovorio i o stvarima o kojima se već dugo šuška u političkim centrima moći okupljenim u Tuborgu. Razlog nevidljivog kvaliteta na Grbavici mogao bi biti i novi hybridni teren.

“Ne znam da li je to zbog izuzetno dobrog terena na Grbavici, na kojem se igrači nisu dobro snašli, u ovom momentu teško je bila šta reći, ali problem postoji”, kazao je Đurbuzović otvoreno.

S njim se očigledno slažu i naši navijači s istočne tribine stadiona “Grbavica” koji su na utakmici protiv Širokog Brijega skandirali “savez napolje” zbog investiranja u novu travnatu podlogu u “Dolini ćupova”.

Redakcija portala “Ni milimetra” u ime svih navijača aktuelnog četveroplasiranog tima Premijer lige BiH, glavnog favorita za titulu prvaka ukoliko avioni Zrinjskog i Sarajeva padnu na autobuse Mladosti, Širokog i Slobode, nesuđenog protivnika Reala iz Madrida u finalu Kupa UEFA, zamalo učesnika play-offa Evropske lige, rekordera po broju suspendovanih igrača zbog kupovine vina u granapu i jedinog sarajevskog prvoligaša koji je izgubio od etno sela, graničnog prelaza i premijerligaša iz MZ Simin Han, apeluje na gradske i kantonalne vlasti da što prije ili barem do početka proljetnog dijela sezone riješe problem sa zagađenjem vazduha u Sarajevu kako bi kvalitet igrača koji nisu suspendovani postao vidljiv na terenu.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.