SAZNAJEMO: Evo ko je zaslužan za rekordni niz!

Podijeli

Ponukan posljednim uspjesima i najavama poravnanja računa, NK/FK Željezničar je odlučio da potraži i nagradi odgovorne.

Ovaj put nagradnu suspenziju je dobio “Head groundsman”, odnosno popularni rukovodilac održavanja terena našeg Želje! Upoznajte Benjamina Imamovića čovjeka koji je omogućio da NK/FK Željezničar postane jedini sarajevski premijerligaš koji je izgubio od etno sela, graničnog prelaza, premijerligaša iz MZ Simin Han i još nekih klubova čije bi nabrajanje oduzelo previše prostora.

Iz sektora za cjepkanje karata na otvorima predviđenim za nesmetan ulaz publike na stadion su nam rekli da se rad rukovodioca održavanja terena itekako odrazio na posjetu pa je time i njihov dio posla postao lakši.

Izvori bliski centrima moći okupljenim oko objekta namijenjenog za pripremanje i usluživanje toplih i hladnih napitaka, bezalkoholnih i alkoholnih pića kodnog naziva “Tuborg” tvrde da tajna ovako dobro obavljenog posla leži u neisplaćenim platama, jer kada je isplata novčanog iznosa koji neka osoba – najamni radnik ili posloprimac – redovno i u unaprijed određenim vremenskim terminima prima od strane osobe za čiji račun i u čijem interesu obavlja svoj rad redovna, tada rezultati izostaju.

Čestitamo dobitniku te pozivamo UO aktuelnog četvrtoplasiranog tima Premijer lige BiH, glavnog favorita za nevažnu titulu prvaka ako padnu avioni Zrinjskog i Sarajeva, nesuđenog protivnik Reala iz Madrida u finalu Kupa UEFA, zamalo učesnika play-offa Evropske lige, rekordera po broju suspendovanih igrača zbog kupovine vina u granapu i kluba koji je dao Ivicu Osima, da nastavi neisplaćivati plate i dugove da bi se u budućnosti postavili neki novi i još bolji rekordi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.